tisdag 9 mars 2010

3 Veckor kvar...

Kära vänner och missionare, nu är det tre veckor kvar till 30 mars, dagen då allt händer... Eller i alla fall dagen då anmälningarna till Estland, Rumänien, Turkiet & Kina-resorna ska vara inne! Vi är otroligt förväntansfulla, våra kontakter i länderna är förväntansfulla, vi får mail från förväntansfulla ungdomar och ungdomsledare och jag tror att Han med idéerna, kreativiteten, planen och strategierna är fantastiskt förväntansfull!! Jag tror vi kan förvänta oss en fantastisk sommar tillsammans!

Så vad händer i Mission Adventures kontoret just nu? Jag tittar upp från min datorskärm, jag hör ljudet av min kollega Märits fingrar smattrande på tangentbordet, på skrivborden ligger kom ihåg-lappar och "att göra"-listor, ur högtalarna hörs Rudi Mynteviks ljuva stämma, utanför fönstret smälter snön och våren kommer allt närmare.
Så vad gör vi egentligen hela våren? Mission Adventures börjar ju inte förrän i juni!?
Ja, vad gör vi? Vi förbereder som det så fint heter, vi pratar med våra kontakter i länderna om praktiska detaljer som måste klaffa, så som boende, mat, tolkar, möjligheter till arbeten, budget och allt annat sånt som måste fixas innan vi kommer. Vi lär oss om länderna och kulturen, vi ringer och mailar ungdomsledare och ungdomar som har frågor, försöker hjälpa dem med praktiska frågor, ger dem tips på hur man kan samla in pengar, hur man kan få sin kyrka delaktig i arbetet, etc.
Något av det viktigaste vi gör när vi jobbar är att vi tar tid att prata med vår Far, Gud, som inspirerar oss att fortsätta varje dag, utan honom hade allt detta varit förgäves! Så vi tycker att det är viktigt att göra detta tillsammans med Honom, vi ber för arbetet, för ledarna, för ungdomsgrupperna och för er. Vi ber också för länderna, att vi ska få se lite av Guds hjärta för folket! Vi tror och får se om och om igen hur bön förändrar, så det vill vi påminna oss själva om att fortsätta med dagligen.



Så det börjar bli dags att sluta fundera och istället gå in på missionadventures.se , ladda hem en anmälningsblankett och fylla i den!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar