torsdag 21 april 2011

Glad Påsk

Tänkte att det var dax att uppdatera bloggen igen. Det var ju ett tag sedan vi gjorde det av någon annledning.

Det har varit en lugn dag här på kontoret det har bara varit jag (David) och Christian här idag. Vi hade planer på att bara jobba halva dagen idag för det är ju skärtorsdagen och man brukar bara jobba halva dagen en sådan här dag. Men lugn chefen vi har faktiskt jobbat i eftermiddag eller jag menar vi jobbar ju fortfarande. :)

Nu ligger påsken för dörren med allt vad den innehåller.
Den innehåller inte bara godis och ägg utan det är sååå mycket mer den innehåller. Påsken är en högtid som vi fira med tacksamhet till Jesus för vad han gjorde för oss på korset.
Tänk dig in i Jesus situation han som var utan synd. Av kärlek till oss tog Han våra synder på sig för att vi skulle bli fria från all synd. Och inte bara att vi skulle bli utan synd utan genom att förlåten i templet gick mittitu fick vi en fri väg till Fadern.

Och det innebär att vi kan ha en relation Gud och att hans Ande bor i oss och inte i någon byggnad nu mera.
När Jesus dog på korset for hans Ande ner i helvetet och ställde till med problem där ner och på tredje dagen uppväckte Gud honom från de döda som ett tecken på hans storhet och godhet. När Jesus lämnade helvetet tog han med sig nycklarna till dödsriket. Och nu har Han makten över dödsriket. Detta är väldigt förenklat på vad påsken innebär.

Glad Påsk

/David för MA Restenäs



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar